Megérkeztek az új generációs pigmentporok! Használd az 5 különböző pigmentport díszítéshez! A Chameleon, a Rainbow Cat Eye, az Unikornis, a Galaxy Flake és a Holographic por is mind egyedi tulajdonsággal rendelkezik: más a fénye, más a csillogása. ...
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattints ide »  
 
Forró akciók a nyári Nail & Style Magazinban
 
  Megérkeztek az új generációs pigmentporok!  
 
 
  Használd az 5 különböző pigmentport díszítéshez! A Chameleon, a Rainbow Cat Eye, az Unikornis, a Galaxy Flake és a Holographic por is mind egyedi tulajdonsággal rendelkezik: más a fénye, más a csillogása. A termék 0,1 g port tartalmaz, de mivel a köröm befedéséhez nagyon minimális mennyiség szükséges, ezért annyi ideig elég, mint a hagyományos pigmentporok. Használd F&S Top Gel fedőzselével!  
 
Megnézem
 
  Megnézem a terméket
 
 
 
  _______
 
 
 
  Bőrolajjal az ápolt körömágyakért!  
 
Megnézem
 
  Próbáld ki a cseresznyevirág és édes mandula illatú bőrápoló olajokat! Cseppentős üvegének köszönhetően gyorsan felvihető és könnyen adagolható. Napraforgó- és olívaolajat, valamint E- vitamint tartalmaznak. Bármelyik illatot választod, vendégeid imádni fogják.  
 
 
  Megnézem a terméket
 
 
 
  _______
 
 
 
  1+1 Lac Gel akció augusztus 17-ig  
 
Megnézem
 
  Amennyiben 1-67-ig vásárolsz a színekből, most 1 db-ot ajándékba kapsz ugyanezekből a színekből. Hogy pontosan melyik legyen az, azt te választhatod ki. (4 ml-s kiszerelés vásárlása esetén csak 4 ml-s, 15 ml-s vásárlása esetén csak 15 ml-s kiszerelést adunk ajándékba!)

Webshop oldalunkról történő vásárlás esetén az ajándéknak választott színt ne a kosárba tedd, hanem a megjegyzés rovatba tüntesd fel annak cikkszámát, és jelezd benne, hogy az 1+1 lac gel akciót szeretnéd igénybe venni!
 
 
 
  Megnézem a terméket
 
 
 
  _______
 
 
 
  Mondj igent a Fairy Pink-re!  
 
Megnézem
 
  Még mindig tombol a Baby Boomer divat és a tejes rózsaszín árnyalatok is hódítanak. Külön kedvez ennek a színnek az esküvői szezon, mert bármelyik menyasszony körmén gyönyörűen mutat és egyedivé varázsolja azt.

A Fairy Pink Gel zselét 5 ml-s kiszerelésben 34%, 15 ml-s kiszerelésben 17% és a 30 ml-s kiszerelésben 25% kedvezménnyel, azaz akár 1.000 Ft megtakarítással vásárolhatod meg.
 
 
 
  Megnézem a terméket
 
 
 
  _______
 
 
 
  NABA Revolution Gel technikai képzés  
 
Megnézem
 
  Ismered már a Revolution Gel családunkat? Azért, hogy gond nélkül építhess akár szalon kockát vagy mandulaformát ezzel a speciális anyaggal (ami a zselé és porcelán pozitív tulajdonságainak ötvözéséből született), július 9-én tanfolyamot tartunk az Alveola Beauty Akadémiáján. A képzésen még a Baby Boomer technikáját, a tökéletes körömágy-hosszabbítást és éles mosolyvonal kialakítást is elsajátíthatod.  
 
 
  Megnézem a terméket
 
 
 
  _______
 
 
 
  Termékajánló  
 
 
 
Megnézem
 
NABA Q-gel Cover pink építőzselé
 
Cikkszám:
NA611202
 
Megnézem
 
 
 
 
Megnézem
 
NABA X One Lac Gel Alap készlet
 
Cikkszám:
NA656100
 
Megnézem
 
 
 
 
Megnézem
 
NABA KING Ecset porcelán 12#
 
Cikkszám:
NA641017
 
Megnézem
 
 
 
 
Megnézem
 
NABA Smart UV LED lámpa, 48 W
 
Cikkszám:
NA661021
 
Megnézem
 
 
 
 
  NABA  
 
 
  naba.hukapcsolatfacebookyoutubeInstagram  
 
 
  Ezt a levelet azért kaptad mert korábban feliratkoztál hírlevelünkre. Adatvédelmi nyilatkozatunkat ezen az oldalon találod. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-75323/2014  
 
 
  Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, ide kattintva leiratkozhatsz.