Bomba árak a NABA-nál! Ugye Te is hallottad már, hogy az Alveola 25. születésnapja alkalmából őrületes, kihagyhatatlan akciók vannak. Ebben az őrületes akcióban több, mint 400 termék közül válogathatsz. Íme a közülük néhány. ...
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattints ide »  
 
Őrületes akció
 
  Bomba árak a NABA-nál!  
 
 
  Ugye Te is hallottad már az Alveola 25. születésnapi akcióiról? Az őrületes kedvezmények között több, mint 400 db NABA termékből válogathatsz.
Íme közülük néhány.
 
 
 
  A teljes listához klikkelj ide  
 
 
  _______
 
 
 
  Zselék  
 
Megnézem
 
  A színes és építő zselék közül megtalálhatod a csillámos körömágy hosszabbítót, mely bármikor Joly Joker a francia körmökhöz. Valamint kedvedre válogathatsz a színes anyagok illetve LED-es építő anyagok közül is. Zselék már 538 Ft-tól.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Tipek  
 
Megnézem
 
  Különböző utántöltő és tip boxokat is ajánlunk, nem csak azoknak, akik építéshez használják őket, hanem azoknak is akik a díszítés szenvedélyének élnek és folyamatosan szükségük van tipekre. Készletünkből kedvedre válogathatsz a hagyományos és keskeny kontaktussávúak, a stiletto és a kocka formájúak, valamint a natúr, fehér és átlátszó színűek közül. Tipek már 149 Ft-tól / 50 db.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Kiegészítők  
 
Megnézem
 
  Éppen műkörmös táskát keresel? Esetleg Lac gel leoldó tasakokat vagy színskálát a színeidnek? Remek hírünk van, ezek mind megtalálod az Alveola webshopján. Nézz szét és válogass kedvedre való termékek közül.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Akryl festékek  
 
Megnézem
 
  Hódolsz a díszítés szenvedélyének? Szereted használni az akryl festékeket? Akkor ez az akció a számodra legmegfelelőbb. 21 féle színárnyalat közül biztos találsz a palettádról hiányzót és mindezt 8ml kiszerelésben 590 Ft helyett 396 Ft-ért.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Csillámporok  
 
Megnézem
 
  Vendégeid imádják a csillogást? Gyakran használod a sugar effectet? Esetleg szereted felturbózni a színeket metál hatással? Nem csak a hagyományosan csillogó porokból tudsz szín szerint válogatni, kínálatunkban szerepelnek még flitterek, mini gyöngyök, ásvány porok és pigment porok is.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Lámpák és kiegészítőik  
 
Megnézem
 
  Éppen lámpakeresésben vagy utazáshoz, pedikűrhöz vagy csak a gél lakkozáshoz? Különböző teljesítményű és színű LED és UV izzós lámpákat is kínálunk már 2391 Ft-tól.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Maradj kapcsolatban velünk GDPR után is!  
 
 
  Annak érdekében, hogy jövőben ne maradj le legfrissebb ajánlatainkról, engedélyezd nekünk, hogy megkereshessünk Téged a következőkkel:

  • Aktuális akcióinkkal, újdonságainkkal
  • Különleges, személyre szabott ajánlatokkal
  • Izgalmas hírekkel, információkkal

Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra ellenőrizd adataidat, pipáld ki a két bokszot, és már biztos hogy kapcsolatban maradsz a NABA-val.
 
 
 
  Nyilatkozom, hogy továbbra is értesüljek a kedvezményekről és akciókról  
 
 
 
  NABA  
 
 
  naba.hukapcsolatfacebookyoutubeInstagram  
 
 
  Ezt a levelet azért kaptad mert korábban feliratkoztál hírlevelünkre.
Adatvédelmi nyilatkozatunkat ezen az oldalon találod.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-75323/2014
 
 
 
  Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, ide kattintva leiratkozhatsz.  
 
 
  Leiratkozás