Játssz velünk egy rendhagyó díszítő verseny keretén belül! A verseny során az anyagok kreatív felhasználását díjazzuk. Légy merész, próbálkozz, és mutass be valami újat! A versenyre tehát olyan munkákat várunk, aminél az alapanyagok és/vagy díszítő ...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattints ide »  
 
Tavaszi Lac gel díszítő verseny
 
  Játssz velünk egy rendhagyó díszítő verseny keretén belül!  
 
 
  A verseny során az anyagok kreatív felhasználását díjazzuk. Légy merész, próbálkozz, és mutass be valami újat! A versenyre tehát olyan munkákat várunk, aminél az alapanyagok és/vagy díszítő anyagokat nem úgy vagy arra használjátok fel, amire eredetileg rendeltetett.

Az eredményhirdetés során 3 legjobb munka elkészítőjét ajándékozzuk meg 1-1 csomaggal, valamint a legkreatívabb munkából plakátot is készítünk. Követelményeinkről, és a versenykiírásról bővebben tájékozódhatsz a naba.hu oldalunkon.
 
 
 
  További részletek a versenyről
 
 
 
  _______
 
 
 
  Új NABA Frézer tisztító  
 
 
Megnézem
 
  Bizonyára téged is bosszantott már, hogy a kedvenc frézer fejeid barázdái közé annyira beszorult a por, hogy alig bírtad eltávolítani.

A NABA frézer tisztító kefe segítségével ez a probléma könnyen megszüntethető. Helyezd a kefét a csiszoló gépedbe, kapcsold be, és szabadítsd meg néhány másodperc alatt a fejeket az alapanyag maradványoktól!
 
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Új építőzselé az időtlen formázhatóságért!  
 
Megnézem
 
 
  Ismerd meg a NABA Revolution gel termékeit, mely rendelkezik a zselé és a porcelán összes pozitív tulajdonságaival úgy, hogy azok kellemetlen velejáróival viszont nem. Az anyag sűrűsége miatt a porcelánhoz hasonlóan könnyen formázható anélkül, hogy elfolyna. Ugyanakkor mivel UV fényre köt, sokkal hosszabb ideig alakítható az anyag, mint a porcelán, és használatához nem szükséges liquid sem.  
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Power a körmöknek  
 
 
Megnézem
 
  Próbáld ki a Power Base Gel-t (jól oldható, erősítő alapzselé, mellyel akár hosszabbíthatsz is) a Power Top Gel-lel (extra rugalmas, fixálást igénylő fényzselé), hogy egy tökéletesen stabil és magas fényű körmöt készíthess! A két termék együttes vásárlása esetén a teljes összegből 10 % kedvezményt biztosítunk. Az akció a most megjelent Nail & Style magazinunk időtartama alatt, azaz június 1-ig érvényes.  
 
 
  Tovább a termékekhez  
 
 
  _______
 
 
 
  23% kedvezmény a NABA Extra reszelőkre  
 
 
Megnézem
 
  270 Ft-ért vásárolhatod meg prémium minőségű, félhold alakú reszelőinket, melyek még tartósabbak a hagyományos reszelőknél.

Háromféle szemcsézettségben kapható:
  • 100/100
  • 150/150
  • 180/180
Reszelőkből sosem elég, tankold fel készleted!
 
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Porcelánra fel!  
 
 
  Ha még mindig gondot okoz egy esztétikus köröm építése porcelánból, esetleg nem vagy elég gyors hozzá, akkor ezt a tanfolyamot neked találtuk ki. A képzésen több féle körömforma építését sajátíthatod el lépésről lépésre a porcelán szerelmesétől, Harman Erika oktatónktól. A képzés után úgy lépsz ki majd az Alveola Beauty Akadémia kapuin, hogy imádni fogod ezt az anyagot.  
 
Megnézem
 
  Tovább a tanfolyamhoz  
 
 
  _______
 
 
 
 
  Termékajánló  
 
 
 
NA661023
 
UFO UV lámpa 18W
 
Cikkszám:
NA661023
 
Megnézem
 
 
 
 
NA611182
 
Q-gel Clear
 
Cikkszám:
NA611182
 
Megnézem
 
 
 
 
NA651111
 
Lakk zselé szett
 
Cikkszám:
NA651111
 
Megnézem
 
 
 
 
NA622011
 
Színes porcelánpor
 
Cikkszám:
NA622011
 
Megnézem
 
 
 
 
  NABA  
 
 
  naba.hukapcsolatfacebookyoutubeInstagram  
 
 
  Ezt a levelet azért kaptad mert korábban feliratkoztál hírlevelünkre.
Adatvédelmi nyilatkozatunkat ezen az oldalon találod.
Adatkezelési nyilvántatársi számunk: NAIH-75323/2014
 
 
 
  Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, ide kattintva leiratkozhatsz.  
 
 
  Leiratkozás