Ismét 10 új vadító színnel bővült nyári Lac Gel kínálatunk. A színek között mindenki megtalálja kedvencét, legyen az égkék, ibolya lila, szikrázó rózsaszín árnyalatok vagy a sárgák különböző árnyalatai. Mindegyik tökéletesen fed és könnyű vele bánni. ...
 
  Ha az üzenet nem megfelelően jelenik meg, kattints ide »  
 
Megérkeztek az új nyári színek
 
  Megérkeztek az új nyári színek!  
 
 
  Ismét 10 új vadító színnel bővült nyári Lac Gel kínálatunk. A színek között mindenki megtalálja kedvencét, legyen az égkék, ibolya lila, szikrázó rózsaszín árnyalatok vagy a sárgák különböző árnyalatai. Mindegyik tökéletesen fed és könnyű vele bánni.  
 
 
  Megnézem a termékeket
 
 
 
  _______
 
 
 
  NABA Giant UV lámpa 42%-os akcióval  
 
Megnézem
 
  A 6 csöves 54 W-os NABA Giant UV lámpát az Alveola 25. szülinapjának alkalmából ünnepi ajánlat keretén belül 42%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, vagyis 10.900 Ft-ot takaríthatsz meg. A lámpa digitális kijelzővel rendelkezik, és csak időzítő funkcióval használható. Nagy teljesítménynek köszönhetően gyorsan megkötnek benne az anyagok. Mérete: 32*35*11 cm.  
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Új NABA plakátok  
 
Megnézem
 
  Tekintsd meg két új plakátunkat, melyekkel díszítheted szalonodat. Az egyiken a Nude kollekció színeit, míg a másikon a Spring kollekciót jelenítettük meg. A plakátok A2 méretűek. Mindezek mellett hamarosan elkészül nyári plakátunk is.  
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Ragassz a Glue It Géllel!  
 
Megnézem
 
  Ha még nem próbáltad, most itt az ideje, hogy megtedd! Legyen a tiéd kedvezményes áron a NABA Glue It Gel ragasztózselé. Ez egy speciális anyag, amely a kövek és apró díszek felhelyezésére lett kifejlesztve. Fixálást igényel. Eredmény: tökéletes tapadás a kövek fényének megtörése nélkül.  
 
 
  Tovább a termékhez  
 
 
  _______
 
 
 
  Lac Gel technikák képzés Czeglédi Dorottyával  
 
 
  Manapság több féle technika is megoldható Lac Gel alapanyagból, legyen az akár egy francia köröm vagy ombre. A tanfolyamon ezeken a technikákon kívül még megismerheted a Power Base Gel termékünket, amivel akár hosszabbíthatsz is, de az egyéb felületi díszítések és térbeli hatások is bemutatásra kerülnek.
Az oktató Czeglédi Dorottya, aki munkája során nap mint nap készíti el ezeket a körmöket. A tanfolyami dátumokat az Alveola Beauty Akadémia oldalán megtalálod.
 
 
Megnézem
 
  Tovább a tanfolyamhoz  
 
 
  _______
 
 
 
  Maradj kapcsolatban velünk GDPR után is!  
 
 
  Annak érdekében, hogy jövőben ne maradj le legfrissebb ajánlatainkról, engedélyezd nekünk, hogy megkereshessünk Téged a következőkkel:

  • Aktuális akcióinkkal, újdonságainkkal
  • Különleges, személyre szabott ajánlatokkal
  • Izgalmas hírekkel, információkkal

Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra ellenőrizd adataidat, pipáld ki a két bokszot, és már biztos hogy kapcsolatban maradsz a NABA-val.
 
 
 
  Nyilatkozom, hogy továbbra is értesüljek a kedvezményekről és akciókról  
 
 
 
  NABA  
 
 
  naba.hukapcsolatfacebookyoutubeInstagram  
 
 
  Ezt a levelet azért kaptad mert korábban feliratkoztál hírlevelünkre.
Adatvédelmi nyilatkozatunkat ezen az oldalon találod.
Adatkezelési nyilvántatársi számunk: NAIH-75323/2014
 
 
 
  Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni tőlünk, ide kattintva leiratkozhatsz.  
 
 
  Leiratkozás